кадър БНТРедактор: Председателят на АБВ Румен Петков и Георги Първанов няма

...
кадър БНТРедактор: Председателят на АБВ Румен Петков и Георги Първанов няма
Коментари Харесай

Румен Петков и Георги Първанов няма да участват в листите на новата лява коалиция

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

Председателят на АБВ Румен Петков и Георги Първанов няма за вземат участие в предизборните листи на новата лява коалиция към Българска социалистическа партия. Това заяви в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия самия Петков. Той призна, че се усеща благополучен от обединяването на левите политически сили, само че изрази мнение, че то е закъсняло. Компромиси непременно не би трябвало да се вършат, само че в името на оцеляването на новата коалиция са нужни, изясни Петков. В отговор на въпрос на водещата, той съобщи, че не е обсъждан въпроса Георги Първанов още веднъж да се кандидатира за президент.

Като някогашен вътрешен министър Румен Петков разяснява и абсурда с подслушвани опозиционни политици. „ Бойко Рашков не приказва празни приказки, само че е задължен да извади причини ”, разяснява той. Петков сподели също, че е имало моменти, в които са позволявани по 14 хиляди СРС-та, а също е подслушвано цялото посолство на Съединени американски щати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР